Rij met Poppy naar
je omade voetbaltrainingeen boswandelingde luchthavenje werkde cinema
Download de app

Laatste nieuws

Ontdek de Poppy zone

Wil je weten hoeveel je Poppy trip ongeveer zal kosten?

Gebruik de calculator hieronder 👇 voor een inschatting van de prijs.

€0
€0

⚠️ Is je trip langer dan 15 km, dan raden we je een Poppy wagen aan.

⚠️ Is je trip langer dan 5 km, dan raden we je een Poppy step aan.

⚠️ Dit is een inschatting van je prijs, gebaseerd op een normale verkeerssituatie. Omdat je betaalt per minuut, kunnen we je vooraf geen exacte prijs van je trip doorgeven. Vergeet ook de € 1 ontgrendelkost niet toe te voegen.

White user icon
0

gebruikers

White car icon
0

voertuigen

White map marker icon
0

steden

White plane icon
0

luchthavens

White eco friendly icon
0

tonnen CO2 uitgespaard

Zij vertrouwen ons

Zondagse bezoekjes aan oma

Voor covid bezocht ik mijn oma elke week. We speelden spelletjes en aten een stukje taart. Op zondag is er niet veel verkeer, dus was ik steeds in negen minuutjes bij haar in Borgerhout. Heen en weer kostte het me nog geen acht euro!

Naar de (openlucht) bioscoop

Deze zomer ben ik met mijn vrienden naar de Movie Drive in Brussel geweest. Het was zo leuk om met Poppy te genieten van een openlucht bioscoop.

De stad ontvluchten

In deze moeilijke tijden ontvlucht ik graag de stad en ga ik een weekendje naar de kust. Een gezellige strandwandeling met mijn vriendin in Knokke en dan een comfortabele Poppy rit naar huis. Als je in de stad woont, heb je echt behoefte aan wat frisse lucht. Als je een Poppy credit pack koopt, betaal je minder dan de normale prijs.

Poppy voor mijn bedrijf

Ik ben bezig met een nieuw professioneel project waardoor ik constant onderweg ben. Dankzij Poppy for business geniet ik van interessantere prijzen.

Eerste date

Ik herinner me de eerste keer dat ik Poppy gebruikte nog heel goed. Het was tijdens het eerste afspraakje met mijn vriendje. Ik dacht dat hij met een scooter zou komen, dus was wat in paniek. Op dat moment dacht ik dat Poppy alleen maar scooters had. Hij kwam uiteindelijk opdagen in een Poppy auto. Ik was zo opgelucht !

Geen eigen auto meer

Mijn vrouw en ik hebben besloten geen auto te nemen. De school van onze dochters is vlakbij. Als we in het weekend met de kinderen naar de markt op het Jourdanplein gaan, nemen we gewoon een Poppy. We houden deze bij in stopover tot we klaar zijn. Zo makkelijk! We kopen prepaid minuten om minder te betalen en langer te rijden.

Antwerpen-Brussel, en omgekeerd

Ik woon in Brussel, maar mijn vriendin woont in Antwerpen. Voor ons is het hebben van een Poppy account super handig. Ik kan naar haar toe gaan en de auto daar laten staan. Hetzelfde voor het terugkeren naar Brussel. Bovendien is het zo leuk om verschillende auto's te kunnen uitproberen.