Hello Combo Rides 🚗🛴

Wereldpremière: Poppy introduceert gratis e-stepritten naar zijn deelauto's.

Poppy, de deelmobiliteitsonderneming van D'Ieteren Automotive, introduceert een nieuwe functie genaamd Combo Rides. Deze functie, de eerste in zijn soort wereldwijd, laat gebruikers toe om over te stappen tussen het brede gamma voertuigen van Poppy binnen éénzelfde rit.

Het bedrijf kondigt deze nieuwe ontwikkeling aan om gebruikers te helpen bij stedelijke uitdagingen zoals toenemende congestie en parkeerproblemen in stadscentra. Door het plannen en boeken van een rit met meerdere voertuigen - van e-step tot stadsauto's, SUV's, breaks en bestelwagens - hoopt Poppy het gemak van gedeelde mobiliteit te verbeteren en het autogebruik te verminderen waar het inefficiënt is.

Thibaut Nguyen, CTO van Poppy die de ontwikkeling van Combo Rides heeft geleidt, legt uit: "We geloven in het vereenvoudigen van elke rit en stellen onze gebruikers in staat om moeiteloos over te stappen van een e-step naar een auto en van een auto naar een bestelwagen, allemaal in één reservering met een slim aanbevelingssysteem. Dit is een wereldwijde primeur om gedeelde mobiliteit handiger, efficiënter en aangenamer te maken. Het was onze meest gevraagde functie!"

Poppy noemt drie gebruiksscenario's die nu mogelijk zijn met Combo Rides:

  1. E-step naar auto
    Een van de belangrijkste functies van Combo Rides is de mogelijkheid voor gebruikers om met een e-scooter naar hun gereserveerde Poppy-auto of -bestelwagen te rijden. Het bedrijf biedt de e-steprit gratis aan.
  2. Flexibel wisselen van voertuigen
    Een ander gebruiksscenario stelt gebruikers in staat om tijdens hun rit tussen verschillende automodellen te wisselen. Deze flexibiliteit komt tegemoet aan verschillende gebruikersbehoeften, of het nu gaat om meer ruimte of een ander voertuigtype.
  3. Last-mile met de e-step
    Voor degenen die zich door drukke stadscentra navigeren of te maken hebben met parkeeruitdagingen, biedt Combo Rides van Poppy de mogelijkheid om de verplaatsing af te ronden op een e-scooter na het parkeren van de auto. Deze oplossing richt zich op het vaak genoemde "last-mile" probleem bij stedelijk verkeer. Gebruikers worden aangemoedigd om hun auto af te zetten bij Park & Rides en de stad binnen te gaan met een e-step.

Van multimodaliteit naar intermodaliteit

Terwijl multimodaliteit toegang biedt tot een reeks verschillende voertuigtypen binnen één aanbod, gaat het bij intermodaliteit om het gebruik van meerdere soorten vervoer in één reis. In de afgelopen jaren is dit een belangrijk doel geworden van veel stadsautoriteiten, omdat het flexibiliteit biedt, helpt verkeersopstoppingen te verminderen en een groenere stedelijke omgeving bevordert door inefficiënt autogebruik in stadscentra te verminderen.