Wij passen onze algemene voorwaarden aan ❣️

Poppy fleet in Brussels

Met spelers die erbij komen en spelers die weer weggaan, is de mobiliteitsmarkt volop in verandering. Daarom passen we onze algemene voorwaarden aan.

1. BETAAL PER MINUUT

€ 1 unlock voor alle voertuigen.

Met 🚗 :

  • € 0,36 / min : begint na het ontgrendelen van de wagen te tellen en loopt tot het moment dat je jouw rit beëindigt.
  • € 0,30 / min : vanaf je het voertuig in "stopover" (pauze) zet.

Met 🛵 :

  • € 0,30 / min : begint na het ontgrendelen van de scooter te tellen en loopt tot het moment dat je jouw rit beëindigt.
  • € 0,15 / min : vanaf je het voertuig in "stopover" (pauze) zet.

Met 🛴 :

  • € 0,25 / min : begint na het ontgrendelen van de kickscooter te tellen en loopt tot het moment dat je jouw rit beëindigt.
  • € 0,15 / min : vanaf je het voertuig in "stopover" (pauze) zet.

2. KOOP PREPAID CREDIT PACKS

Poppy credits zijn eigenlijk "euro's" waarmee je je rijtijd kan betalen. Als je bijvoorbeeld 20 credits hebt, heb je € 20 op je account om met Poppy voertuigen te rijden. Voor een 🚗 heb je dus € 20/€ 0,36 (tarief per minuut), dus 55 minuten rijplezier. Met een 🛵 zijn het dan €20/€0,30/min (tarief per minuut), dus 66,67 minuten rijplezier.

Omdat we drie verschillende types van voertuigen in één app hebben aan verschillende rijtarieven, praten we in credit packs in plaats van in "minuten packs". Voorafbetaalde credits, of "prepaid credit packs" laten je toe om je rijtijd dus vooraf te kopen, aan een goedkoper tarief.

Bijvoorbeeld, als je het credit "pack 1" koopt: :

  • Betaal je € 32, waarvoor wij € 36 credits aan je account toevoegen, zo rijdt je, door deze extra gratis credits, aan een nog interessantere minuutprijs.
  • Dat betekent dat je € 32 betaalt voor 100 minuten rijtijd.

Wanneer je een credit pack koopt, betaal je dus minder per rijminuut.

Bekijk onze nieuwe video 👉 hier

Ontdek alle mogelijkheden hier 👉🏼 hier

3. WAT IS EEN STOPOVER ?

Met de stopover knop zet je je Poppy in pauze: je parkeert het voertuig en sluit het veilig af, maar houdt het wel aan jouw account gelinkt. Niemand anders kan het dus nemen. En dit tegen een goedkopere prijs dan het rijtarief.

4. ALL-IN PRIJS

Brandstof, verzekering, onderhoud, reiskilometers (200km gratis per rit*) en openbare parkeerplaatsen op straat en bepaalde parkings in Antwerpen en Brussel zijn allemaal inbegrepen.

⚠️*200 km inbegrepen in elke trip. Vanaf 200km betaal je een supplement van €0,25 per kilometer. Zorg ervoor dat je de hele sessie hetzelfde voertuig houdt

⛽️ Wil je je Poppy tanken? Vanaf nu kan je dat zel doen met de tankkaart die je in het handschoenvakje vindt. We zijn blij dat je ons helpt, en geven je hier graag extra credits voor. Alle info vind je hier. Alle info 👉🏼 hier

€ 90/per 24u in één sessie. 200 km inbegrepen in elke trip. Zorg ervoor dat je de hele sessie hetzelfde voertuig houdt. Je kan je trip steeds pauzeren met de Stopover knop. Ons 24u tarief start vanaf het moment dat je een voertuig reserveert en heeft dan een duur van 24u, waarin je een vast tarief betaalt van €90 met éénzelfde voertuig.

Laagste prijsgarantie: je betaalt steeds het laagste tarief dat van toepassing is op jouw rit. Onze app schakelt dus automatisch over op het dagtarief indien dit goedkoper is. Ook wordt ons minutentarief steeds naar beneden afgerond.

 

Wij passen onze algemene voorwaarden aan maar we horen ook graag jouw suggesties en/of aanbevelingen. Vertel ons  👉🏼 hier

Ik heb hulp nodig!