Onze nieuwe passen en abonnementen ๐Ÿš€

Is Poppy nog steeds uw mobiliteitsoplossing? Vandaag hebben we nog meer goed nieuws voor u... Geniet van uw reizen aan de beste prijzen dankzij onze nieuw gelanceerde passen & abonnementen!

Een pas? Een abonnement? Ja, u kunt de oplossing kiezen die het beste bij uw gebruik past en genieten van vele voordelen en kortingen tijdens uw reizen. Er is geen verplichting en er is voor iedereen iets op maat.

Inderdaad, onze 3 nieuwe passen zijn aangepast aan de manier waarop u onze voertuigen gebruikt:

๐Ÿ’ Cherry

Deze pas is voor mensen die Poppy af en toe gebruiken. Met een prijs van 4,99โ‚ฌ per maand rijdt u 10% minder en is ontgrendelen ook 50% goedkoper.

โ™ฆ๏ธ Ruby

Deze is voor mensen die onze voertuigen vaker gebruiken. Met deze pas krijg je 75% korting op het ontgrendelen van onze voertuigen, 20% korting voor het rijden en nog eens 30min gratis reserveren. Dit alles voor de prijs van 19,99โ‚ฌ per maand.

๐Ÿ”ฅ Fire

Deze laatste pas is aangepast aan een dagelijks gebruik van onze diensten, het laat u toe om een volledig gratis ontgrendeling te hebben, u zal bovendien 30% goedkoper rijden en tenslotte zal u recht hebben op 60 min gratis reservatie. U kunt genieten van al deze voordelen voor een prijs van 49,99โ‚ฌ per maand.

Al deze voordelen zijn beschikbaar voor al uw reizen in de maand! De pas zal zichzelf automatisch vernieuwen, maar u kunt hem natuurlijk verwijderen wanneer u maar wilt. Probeer ze nu!

Wanneer u naar uw app gaat om een auto te reserveren, krijgt u de mogelijkheid om te zien welke pas het meest geschikt is voor uw gebruiksfrequentie en hoeveel u zou kunnen besparen door een pas te gebruiken.

Naast deze maandpassen bieden we ook andere passen waarmee je een auto/busje voor een dag kunt boeken of "mini"-abonnementen voor onze kickscooters.

Ontdek ze hier

๐Ÿš— Auto dagpas: voor 75โ‚ฌ kunt u 24 uur non-stop een auto houden! Inbegrepen is ook: gratis ontgrendeling, 200KM rijden inbegrepen ( hierna 0,25โ‚ฌ/KM ) en een verminderde franchise. Een goed plan om een dagje Belgiรซ te gaan bezoeken!

๐Ÿšš Busje voor 1 dag: voor 85โ‚ฌ krijgt u een busje voor een hele dag met dezelfde voordelen als voor de auto! Ideaal voor een verhuizing of gewoon om spullen te vervoeren.

๐Ÿ›ด Kickscooters: kies voor onze 2-rittenpas voor 4,99โ‚ฌ of onze 10-rittenpas voor 6,99โ‚ฌ! Voor deze krijg je ook gratis ontgrendeling, 30 minuten gratis rijden of parkeren en alles geldig voor 24 uur!

U hebt geen idee van wat te doen deze mond met uw Poppy? Ontdek hier een lijst van de activiteiten waar u met onze voertuigen naartoe kunt gaan.

Ik heb hulp nodig!