7 ideeën voor uitjes binnen een uur van Antwerpen en Brussel 🗺

Poppy getaways

Je hoeft het vliegtuig niet te nemen om er even helemaal tussenuit te zijn ! ✈️ Het zijn dan misschien niet de Fiji-eilanden, maar het Poppy team heeft een “vakantie” uitjes voor de maand februari voor je samengesteld.

 

🍂 De Mooiste wandelroutes van Antwerpen

De Wortel-Kolonie 🐄

Ontdek het ten oosten van Hoogstraten gelegen natuurgebied Wortel-Kolonie. Op het programma: een heerlijk lange wandeling (12,5km) langs bospaden, open velden en weilanden.

Geschatte autorit 🚗 👉 Van Rubenshuis Antwerpen naar het natuurgebied Wortel-Kolonie 45 min

Wortel Kolonie

Wandelpad Duin🏕

De Kalmthoutse Heide is een van de grootste natuurgebieden van Vlaanderen op minder dan 30 km van Antwerpen. Er worden verschillende gemarkeerde paden voorgesteld, maar wij raden het voetpad ‘’Duin” (7,5 km) aan voor een geslaagde break !

Geschatte autorit 🚗 👉  Van Rubenshuis Antwerpen naar het natuurgebied Kalmthouse Heide 43 min

Kalmthouse Heid

De Liereman 👫

Ontdek tussen Out-Turnhout en Arendonk één van de oudste natuurgebieden van België. Er worden verschillende wandelingen voorgesteld, van 1,6 tot 17 km. Ideaal voor gezinnen, stelletjes... of gewoon alleen.

Geschatte autorit 🚗 👉 Van Rubenshuis Antwerpen naar het natuurgebied De Liereman 51 min

De Liereman

🏛 Prachtige plaatsen op minder dan een uurtje van Brussel

Het kasteel van Terhulpen  🏰

Ontdek op slechts een paar kilometer ten zuiden van Watermaal-Bosvoorde, een klein koninkrijk omgeven door groen, bossen en vijvers. Een plek voor rust en meditatie, perfect  om weer in contact te komen met de natuur.

Geschatte autorit 🚗 👉 Van het Brusselse centraal station naar het kasteel van Terhulpen: 35 min


Het Hallerbos🪵

Op minder dan 30 km van Brussel lijkt dit spectaculaire bos zo uit een sprookje te komen. De moerassen, de beekjes en diepe valleien trekken het hele jaar door veel bezoekers. Er worden drie verschillende wandelingen voorgesteld en er is ook een speeltuin voor kinderen.

Geschatte autorit 🚗 👉 Van het Brusselse centraal station naar het Hallerbos: 36 min

Het Hallerbos

Het provinciaal domein van Bois des Rêves  🍄

Ideaal voor je wandeling! Dit park heeft zoveel te bieden: een visvijver, bergfietspaden, een speeltuin, én maar liefst 17 km gemarkeerde paden. Op slechts 40 min van Brussel voel je je in een compleet andere omgeving !

Geschatte autorit 🚗 👉 Van het Brusselse centraal station naar het provinciaal domein van Bois des Rêves: 40 min

Bois des reves

Het meer van Genval 🏄

Spreekt een korte wandeling van 3 km je aan? Het meer van Genval, gelegen op 25 km van Brussel, strekt zich uit zo ver het oog reikt. Bekend als een zeer populaire plek, biedt het een poëtische, romantische en betoverende omgeving.

Geschatte autorit 🚗 👉 Van het Brusselse centraal station naar het meer van Genval: 33 min

Genval Lake

Of wil je meteen onze favo adresjes gaan bezoeken? Met onze code ESCAPE1 krijg je alvast een gratis unlock (= € 1 Poppy credit op je account)

(De credits worden automatisch toegevoegd aan je account). Wil je nog goedkoper met Poppy rijden? Ontdek onze verschillende Poppy packs 👉 hier

Nog niet helemaal zeker welke Poppy bij jou past? Check onze vloot 👉 hier