📲 Waar kan ik Poppy vinden buiten de Poppy-app?

Poppy e-steps in Antwerp city

Wist je dat je jouw mobiliteitspartner kan gebruiken in multimodale applicaties? Om je de beste mobiliteitsopties aan te bieden, heeft Poppy van begin af aan besloten om zich aan te sluiten bij het ecosysteem van multimodale oplossingsapps. Wat betekent dit concreet?

🚗đŸ›ĩ🛴 Wat is multimodale mobiliteit?

Combi-mobiliteit", gecombineerde mobiliteit of multimodale mobiliteit, d.w.z. de combinatie van verschillende vervoermiddelen om van punt A naar punt B te gaan. Dit is volgens veel deskundigen een van de oplossingen om het steeds vaker voorkomende fenomeen van de files aan te pakken. In plaats van zich te concentreren op het transportmiddel zelf, richt men zich nu op de gebruiker. Mensen willen niet langer een hoge prijs betalen voor een wagen en alle de kosten die met dit hiermee gepaard gaan. Ze beginnen te zoeken naar alternatieven. Hieruit komt een nieuwe trend voort: die van de overstap van een eigen wagen naar een deelwagen. Bovendien verandert de manier om van punt A naar punt B te gaan volledig. Dit maakt multimodaliteit juist zo uniek en blijkt het enorm nuttig. Wat is er uniek aan de gedeelde mobiliteit van Poppy? Je betaalt alleen als je je verplaatst. Zo simpel is het!

👊đŸŧ Waarom is dit voor jou?

Of je nu alleen bent of met een gezin, of je nu op weg bent naar je werk of naar de universiteit, of je nu 's ochtends vroeg of 's avonds laat op de dag reist, mobiliteitsoplossingen zijn overal te vinden. En Poppy is een van hen! De toekomst van de mobiliteit zoals we die bij Poppy zien, gaat niet over het aanbieden van een enkele oplossing. Nee, het gaat vooral om de keuze van gecombineerde vervoermiddelen: openbaar vervoer, Poppy's gedeelde mobiliteit, gedeelde fietsen ... Afhankelijk van waar je naartoe wilt, je budget, de tijd die je hebt en vele andere criteria, is er een brede waaier aan opties beschikbaar om gemakkelijker op jouw bestemming te komen.

đŸ—ē In welke multimodale applicaties kan je Poppy vinden?

Hier is waar je op dit moment Poppy kunt vinden:

  • 👉đŸŧ Whim : onze meest recente partner in Antwerpen, Mechelen en Brussel. Altijd op zoek naar het beste vervoermiddel voor haar gemeenschap, biedt Whim de mogelijkheid om te kiezen voor Poppy's elektrische scooters in Antwerpen. Ook de deelwagens in Brussel, Antwerpen en Mechelen zijn nu beschikbaar in Whim. Hun sterke punten? - Whim is altijd op zoek naar het beste transportmiddel. - Verplaats jezelf hoe jij wilt en betaal alleen wanneer je gebruik maakt van de service. - Verantwoordelijk reizen: keuzes voor het milieu met behoud van je keuzevrijheid. 👀 Lees verder.
  • 👉đŸŧ Slim naar Antwerpen: de laatste jaren is het je wellicht opgevallen dat er veel wegenwerken zijn in Antwerpen. Dankzij de routeplanner biedt Slim naar Antwerpen je een snellere en eenvoudigere manier om de stad te bereiken. Door je auto op een gedeelde parkeerplaats te laten staan, het openbaar vervoer te nemen of te kiezen voor een van Poppy's voertuigen, zal je sneller op jouw bestemming aankomen. Alle voertuigen van Poppy zijn beschikbaar in de app. 👀 Lees verder.
  • 👉đŸŧ Skipr: het meest complete mobiliteits-ecosysteem voor al jouw reizen. Op zoek naar mobiliteitsoplossingen voor je bedrijf? Wil je een mobiliteitsbudget aanbieden aan je medewerkers? Plan, boek en betaal je reizen via 1 app. Bovendien kan je alles bedienen via het gepersonaliseerde dashboard. Wil je gebruik maken van Poppy's rode voertuigen? Geen probleem! Poppy is toegankelijk via Skipr. 👀 Lees verder.

💰 Is er een verschil tussen het gebruik van Poppy in de app of het gebruik van een gecombineerde oplossingsapplicatie?

Er is geen verschil in het gebruik van de Poppy app of een multimodale app met Poppy als optie. Je moet gewoon weten wat je nodig hebt, kiezen wat het beste bij je past en dan... genieten van je rit! Hoe betaal je? Direct in de multimodale app. EÊn app voor al jouw transportbehoeften. Gemakkelijk, niet?!

Wil je meer weten over onze groene projecten bij Poppy ? 👉 Klik hier.