VERRAS OOK IEMAND MET EEN POPPY-CADEAUBON

CADEAUBON

HOE WERKT HET?

FAQ

  • WANNEER WORDT MIJN CADEAUBON AFGELEVERD?

Je cadeaubon wordt via e-mail verstuurd naar de ontvanger op de dag die jij zelf opgeeft via het formulier, indien Poppy jouw betaling minstens één dag voor de verzending ontvangen heeft.

  • HOE MOET IK BETALEN?

De betaling verloopt via een overschrijving. Zodra je het formulier ingevuld hebt, krijg je van ons automatisch een mail met daarin een QR-code die je kan scannen met de app van je bank en de overschrijvingsgegevens. Poppy dient de overschrijving ontvangen te hebben voor de door jouw aangeduide aankomstdatum.

  • HOE ZIET DE CADEAUBON ERUIT?

De Poppy-cadeaubon wordt in de vorm van een e-mail gestuurd. Er wordt dan verwezen naar jouw persoonlijke boodschap en de mededeling dat het bedrag van 20, 35 of 50 euro op zijn of haar account staat.

  • HOEVEEL BONNEN KAN IK KOPEN?

Je mag zoveel bonnen kopen als je wil, maar je dient wel elke bon via een aparte overschrijving te betalen.

  • WAAROM MOET IK MIJN GEGEVENS INVULLEN?

Indien we in onze database geen gegevens van de ontvanger vinden, nemen we contact met jou op zodat we zijn account wel kunnen vinden. Maak je geen zorgen, we gaan je geen nieuwsbrieven sturen.

  • WAT ALS IK DE GEGEVENS VAN DE ONTVANGER NIET KEN?

Geen probleem! De velden e-mailadres en gsm-nummer van de ontvanger zijn niet verplicht in te vullen. Normaal vinden we elke persoon op zijn naam. Vinden we niets? Dan gaan we zoeken op e-mailadres en gsm-nummer. Vinden we dan nog niets? Dan nemen we contact met jou op om samen de ontvanger te vinden. Blijkt dat de ontvanger geen Poppy-account heeft? Dan betalen we jouw overschrijving gewoon terug.

  • WAT ALS DE ONTVANGER NOG GEEN POPPY-ACCOUNT HEEFT?

Dan moet die persoon eerst een account aanmaken. Dat kan hier gratis.

  • HOE LANG BLIJFT DE CADEAUBON GELDIG?

De cadeaubon van Poppy blijft 2 jaar geldig vanaf de datum dat de rijminuten effectief op het account staan (wat normaal dus overeenkomt met de door jou gekozen datum, tenzij de betaling niet op tijd doorgekomen is).

Heb je de Poppy-app nog niet? Download hem nu gratis! 📲

Poppy 2019 ©