Zó parkeer je in Interparking Meir 👀

Sinds 1 mei 2018 kan je met een Poppy ook gratis parkeren in Interparking Meir. Waar je precies dient te parkeren en hoe het werkt, lees je hier!

Gratis je wagen achterlaten in Interparking Meir, zalig! Toch is het moeilijk om daar een wagen te vinden als je hem daar niet zelf achtergelaten hebt. Daarom heeft Interparking speciaal plaatsen voor deelwagens voorzien, maar hoe werkt dat nu precies voor Poppy? ❓

Infographic Interparking
Een snel stappenplan voor de mensen die weinig tijd hebben. 😄

Stap 1

Rij naar de ingang van Interparking Meir en zoek de Interparking-kaart. Die kan je vinden achter de zonneklep.

Interparking-kaart achter zonneklep
Steek de Interparking-kaart steeds terug achter de zonneklep!

Stap 2

De Interparking-kaart moet je scannen aan de terminal om binnen te rijden. Steek de kaart niet in de gleuf, maar houd de kaart voor de scanner met groene lichtjes. Je moet géén ticketje nemen. Scan dus de Interparking-kaart en rij binnen. 🚗💨 Vergeet niet de Interparking-kaart terug achter de zonneklep te steken! ❗

Scannen Interparking
Scan bij zowel het binnen- als buitenrijden de Interparking-kaart aan de terminal.

Stap 3

Parkeer je Poppy bij voorkeur op de daarvoor aangewezen plaatsen. Je kan echt niet naast de gele plaatsen voor deelwagens kijken. Je vindt ze op de eerste verdieping! Heb je een Volkswagen e-Golf bij en zou je die willen opladen? Naast de plaatsen voor deelwagens kan je ook elektrische wagens opladen, te zien aan de groene plaatsen. ⚡ Maar weet je ook hoe je een elektrische wagen oplaadt?

Interparking Meir
Je kan je wagen parkeren op de daarvoor in het geel aangeduide plaatsen. Op de groene plaatsen kan je de Volkswagen e-Golf opladen.

Stap 4

Wil je uit Interparking Meir rijden? Simpel! Scan bij het buitenrijden de Interparking-kaart aan de terminal en klaar is Kees! 😄 (Steek opnieuw de Interparking-kaart achter de zonneklep!)

Volkswagen e-Golf opladen
Je kan de Volkswagen e-Golf opladen op de daarvoor voorziene plaatsen.

 

Zelf een Poppy-wagen in Interparking Meir parkeren? Download dan nu de app! 📲⬇

App Store download

Poppy on Play Store

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Jouw Poppy, jouw vrijheid
Registreer je nu

Krijg met Poppy korting bij Ahooga Bike 🚲

Poppy en Ahooga Bike slaan de handen in elkaar. Door de fiets en de wagen te combineren gaan ze samen voor een meer multimodaal Antwerpen.

Poppy is CO2-neutraal 🍀

Poppy is groen! Naast milieuvriendelijke wagens heeft Poppy sinds zijn oprichting het CO2-neutral® label van het internationaal erkende CO2logic.

Ga met Poppy naar zee en krijg 1 uur gratis 🏝

Met de hittegolf waar België momenteel onder kreunt, heeft Poppy de perfecte oplossing. Ga met een Poppy naar de Belgische kust en wij geven je een uur gratis rijtijd voor je volgende rit.