Wanorde in de straten van Brussel: Poppy reageert !

POPPY VEROORDEELT DE SCHADE AAN DEELVOERTUIGEN IN BRUSSEL NA DE WEDSTRIJD BELGIË-MAROKKO

Na de voetbalwedstrijd België-Marokko op de Wereldbeker afgelopen zondag, vonden er in de straten van Brussel rellen plaats en werden enkele deelauto’s en -steps gevandaliseerd, vernield en verbrand.

Poppy's car

SPORT MOET EEN FEEST BLIJVEN

Voetbal is een geweldige sport en overwinningen moeten gevierd worden, met respect voor de openbare orde. Sportiviteit was gisteren niet aanwezig. Sport moet een feest blijven en geen gelegenheid zijn voor rellen en vernielingen in de straten van Brussel.

Poppy Mobility en andere aanbieders van deelvoertuigen zagen gisteravond hoe hun voertuigen vernield werden. Poppy staat uiteraard niet achter dit soort vandalisme.

POPPY VEROORDEELT DIT GEDRAG

Er werd schade veroorzaakt en mensen raakten gewond. De rellen vernielden stadsvoor- zieningen, fietsen, steps en auto’s. Poppy keurt vandalisme en geweld in de straat af.

Autodelen probeert zijn plaats te verwerven, vooral in grote steden als Brussel. Helaas belemmert dit soort gedrag Poppy en andere spelers in hun groei. Poppy laat zich niet ontmoedigen en komt op tegen deze daden van vandalisme.

Poppy Mobility bedankt de politie voor haar optreden en het handhaven van de openbare orde tijdens de rellen. Laten we elkaar steunen en dit soort gedrag afkeuren.

Poppy wil ook iedereen bedankten die ons van de situatie op de hoogte heeft gebracht en steunbetuigingen stuurde. Poppy zet zich in voor de veiligheid en het juiste gebruik van zijn voertuigen en gelooft in de toekomst van gedeelde mobiliteit in stedelijke gebieden.

STRONGER TOGETHER !

Ik heb hulp nodig!