🔐 Jouw veiligheid is Poppy’s prioriteit

Bij Poppy hechten we veel belang aan jouw privacy en gegevensbescherming. Ons online platform en onze servers zijn zeer goed beveiligd, daar kan je zeker van zijn.

Maar hoewel je wellicht een veilig wachtwoord hebt, toch kan je Poppy account in gevaar zijn als je dezelfde combinatie van emailadres en wachtwoord gebruikt voor andere websites, die minder goed beveiligd zijn dan de Poppy app. 🚨 De meeste mensen kiezen steevast voor hetzelfde wachtwoord voor hun login op verschillende websites en apps, wat gevaarlijk kan zijn als één van hen te kampen krijgt met een gegevenslek.

Daarom willen we bij Poppy op veilig spelen, een stapje verder gaan en kiezen voor een 2-factor-authenticatie om onze app volledig te beveiligen.

Hoe werkt dat precies? 🤔

Voorbije vrijdag hebben we alvast een nieuwe versie van de app uitgebracht, je zal daarom gevraagd worden om een update te doen als dat nog niet gebeurde. Eens je de app weer opent, zal je per sms een code ontvangen, die je slechts één keer in de app hoeft in te geven. Zo voorkomen we dat iemand anders jouw account kan gebruiken op een ander toestel. 📲

Wat als je van telefoon verandert of de Poppy app herinstalleert? Dan zal je deze procedure opnieuw moeten doorlopen. 🔄

⚠️ BELANGRIJK – Zorg ervoor dat je telefoonnummer in de Poppy app correct is. Als dat niet het geval is, neem dan contact met ons op via [email protected] 📩 Om je account veilig te kunnen updaten, hebben we het volgende van je nodig:
☎️ je telefoonnummer
🤳🏻 een bewijsje dat jij het bent (een selfie waarop je je identiteitskaart vasthoudt)
🙋‍♂️ je Poppy login

Zo, nu kan je veilig de baan op met een Poppy! 🚗🛵🛴

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Jouw Poppy, jouw vrijheid
Registreer je nu

Poppy is 2 jaar geworden 🎂

Poppy rondt de kaap van 500 wagens en vernieuwt zijn volledige wagenpark.

De vloot is compleet 🚀

Goed nieuws: alle modellen van de nieuwe vloot staan nu op straat 🚗

Poppy is in beweging voor de lokale gemeenschap

Ten gevolge van de maatregelen genomen om het COVID -19 virus te bestrijden, lanceert autodeelplatform Poppy initiatieven die gericht zijn op startups en op medische profielen. Poppy beschikt over 350 milieuvriendelijke wagens 🚗, 400 scooters 🛵 en biedt ook deelsteps 🛴 aan...