Wat moet ik doen als ik iets in de voertuig ben vergeten? 🤷🏻‍♂️

Ik ben mijn portefeuille of gsm verloren in de Poppy-wagen, wat moet ik nu met dit verlies doen?

Ben je iets vergeten in een Poppy-voertuig? Neem dan contact op met onze klantenservice op het gratis nummer + 32 3 283 62 62. Wij helpen je graag verder om verloren voorwerpen weer terug te vinden. 🔎

Poppy is echter niet aansprakelijk voor voorwerpen, die bij het beëindigen van de sessie in een wagen achtergelaten worden.

Jouw Poppy, jouw vrijheid
Registreer je nu

De vloot is compleet 🚀

Goed nieuws: alle modellen van de nieuwe vloot staan nu op straat 🚗

Poppy is in beweging voor de lokale gemeenschap

Ten gevolge van de maatregelen genomen om het COVID -19 virus te bestrijden, lanceert autodeelplatform Poppy initiatieven die gericht zijn op startups en op medische profielen. Poppy beschikt over 350 milieuvriendelijke wagens 🚗, 400 scooters 🛵 en biedt ook deelsteps 🛴 aan...