Wat moet ik doen als ik iets in de voertuig ben vergeten? 🤷🏻‍♂️

Ik ben mijn portefeuille of gsm verloren in de Poppy-wagen, wat moet ik nu met dit verlies doen?

Ben je iets vergeten in een Poppy-voertuig? Neem dan contact op met onze klantenservice op het gratis nummer + 32 3 283 62 62. Wij helpen je graag verder om verloren voorwerpen weer terug te vinden. 🔎

Poppy is echter niet aansprakelijk voor voorwerpen, die bij het beëindigen van de sessie in een wagen achtergelaten worden.

Jouw Poppy, jouw vrijheid
Registreer je nu

De nieuwe Poppy vloot binnenkoort in jouw straat 🆕

Goed nieuws, de vloot van Poppy groeit. Binnenkort komen er 4 nieuwe modellen ...

Poppy is in beweging voor de lokale gemeenschap

Ten gevolge van de maatregelen genomen om het COVID -19 virus te bestrijden, lanceert autodeelplatform Poppy initiatieven die gericht zijn op startups en op medische profielen. Poppy beschikt over 350 milieuvriendelijke wagens 🚗, 400 scooters 🛵 en biedt ook deelsteps 🛴 aan...