Wat als er geen Interparking kaart aanwezig is? 💳

Dit moet je doen als er geen Interparking kaart aanwezig is.

Helaas zal er soms een wagen zijn zonder Interparking-kaart, of is die er wel, maar heeft de vorige gebruiker een ticket genomen in plaats van de kaart te scannen. Toch hoef jij je nergens zorgen om te maken. Ook hier hebben we een oplossing voor.

Bij elke slagboom vind je namelijk een knop om de helpdesk van Interparking te bellen. Indien je een ander probleem ondervindt, druk dan gewoon op de knop en schets kort de situatie. Zij helpen je graag verder.

  • Indien er een ticket en een Interparking-kaart in de wagen liggen, rijd dan naar de terminal aan de uitgang en bel aan de intercom. De medewerker zal je dan vragen om de laatste zes cijfers van de Interparking-kaart te geven om dan de bareel voor jouw open te doen.
  • Indien er geen Interparking-kaart aanwezig is, rijd je ook naar de terminal en geef je daar de nummerplaat van de wagen aan de medewerker. Ook in dit geval zal hij de slagboom voor je openen zodat je toch kan vertrekken.

Woman rings the intercom in Interparking

Jouw Poppy, jouw vrijheid
Registreer je nu

De vloot is compleet 🚀

Goed nieuws: alle modellen van de nieuwe vloot staan nu op straat 🚗

Poppy is in beweging voor de lokale gemeenschap

Ten gevolge van de maatregelen genomen om het COVID -19 virus te bestrijden, lanceert autodeelplatform Poppy initiatieven die gericht zijn op startups en op medische profielen. Poppy beschikt over 350 milieuvriendelijke wagens 🚗, 400 scooters 🛵 en biedt ook deelsteps 🛴 aan...