Hoe werkt de ‘eco’-modus van de SEAT Mii electric en SKODA e-Citigo? 🔋

Wat doet de 'eco'-knop van de SEAT Mii electric en SKODA e-Citigo?

De SEAT Mii electric en SKODA e-Citigo kan je in drie verschillende modi zetten: normal, eco en eco+. ♻️ Die kan je wijzigen via de ‘Eco’-knop.

Hoe werkt die knop nu juist?

  • Normal 🚗 dit is de standaard modus van de wagen waarmee je het meest gaat verbruiken.
  • Eco 🌱 dit is de gebruiksvriendelijke stand, hiermee gaat de wagen niet op volle toeren werken en dus minder verbruiken. Ook de klimaatregelaar zal beperkter kunnen worden bediend.
  • Eco+ ♻️ In deze stand verbruik je echt het minst en ga je minder vlot kunnen optrekken, ideaal voor in de file! Ook de klimaatregelaar is dan volledig uitgeschakeld.

Ook de pook kan je van ‘D‘ naar ‘B‘ (battery) zetten om nog meer batterij te besparen. Dit doe je door nog een extra tikje naar achter te trekken met de pook. In de ‘B’-stand gaat de wagen automatisch licht afremmen als je de gas loslaat. Door de wrijving van de remmen zal de wagen dan ook weer terug een beetje opladen. 🔋

Jouw Poppy, jouw vrijheid
Registreer je nu

De vloot is compleet 🚀

Goed nieuws: alle modellen van de nieuwe vloot staan nu op straat 🚗

Poppy is in beweging voor de lokale gemeenschap

Ten gevolge van de maatregelen genomen om het COVID -19 virus te bestrijden, lanceert autodeelplatform Poppy initiatieven die gericht zijn op startups en op medische profielen. Poppy beschikt over 350 milieuvriendelijke wagens 🚗, 400 scooters 🛵 en biedt ook deelsteps 🛴 aan...