Hoe boek ik een Poppy-scooter? ❓

Hoe boek, reserveer en open ik mijn scooter? Wat moet ik doen om mijn rit te starten en hoe beëindig ik mijn sessie?

Hoe boek ik een Poppy-scooter?

Op de app kan je via de knop rechtsboven filteren op scooters (niet verplicht). Selecteer de scooter die je wil en klik op ‘Boek dit voertuig‘. 📲

Hoe open ik een Poppy?

Je dient de app te gebruiken om een geboekte Poppy te openen. Klik op ‘Ontgrendelen’ in de app en voilà! Door op de rode knop achteraan de kofferbak te drukken, ontgrendel je de kofferbak. Kies een helm die je past (verplicht). Druk op groene knop aan de rechterkant van het stuur en rijden maar!

Two persons on a Poppy scooter

 

Hoe begin ik mijn rit?

Je begint je rit zodra je de Poppy ontgrendelt met de app. De scooter start nadat je op de groene knop hebt gedrukt aan de rechterkant van het stuur.

Hoe beëindig ik mijn rit?

Zodra je een geldige plaats gevonden hebt om de scooter terug te brengen in de Poppy-zone, kan je jouw rit eindigen. Het enige wat je moet doen in de applicatie is klikken op ‘Rit beëindigen‘. 🛵

Jouw Poppy, jouw vrijheid
Registreer je nu

De vloot is compleet 🚀

Goed nieuws: alle modellen van de nieuwe vloot staan nu op straat 🚗

Poppy is in beweging voor de lokale gemeenschap

Ten gevolge van de maatregelen genomen om het COVID -19 virus te bestrijden, lanceert autodeelplatform Poppy initiatieven die gericht zijn op startups en op medische profielen. Poppy beschikt over 350 milieuvriendelijke wagens 🚗, 400 scooters 🛵 en biedt ook deelsteps 🛴 aan...