Together, let’s make Friday smart again 🚀

Ontdek hoe en waarom we bij Poppy besloten om de Black Friday beleving te veranderen 👇🏼

Dat wij dingen graag anders doen, weet je al. Daarom besloten we dat we Black Friday  anders willen beleven en kwamen we op ons « Make Friday smart again » idee.  Wil je weten hoe en waarom we zoiets bedachten ? 👇🏼

Op sociale media zie je al een transitie van waar Black Friday voorheen voor stond, naar de nieuwe 2020 mindset. 2020 was door Covid-19 dan ook een moeilijk jaar. Tijdens lockdowns connecteren mensen weer meer met de natuur, genieten we van eenvoudige dingen en vooral: herontdekken we « het essentiële ». Wat betekent dat essentiële voor mensen? Het kan gaan om duurzamere of op zijn minst bedachtzamere acties: wat je kookt, wat je eet, wat je koopt, wat je doet in je vrije tijd,… 2020 staat in teken van zelfzorg en het opnieuw connecteren met het essentiële.

Maar zijn de Poppy Days dan wel echt “smart”? JA, om verschillende redenen 👇🏼

 

  • 1️⃣ Door zich in te schrijven, zullen enkel mensen die echt geïnteresseerd zijn in de Smart Days meedoen. Zo verleiden we niemand tot impulsaankopen.
  • 2️⃣ Daarnaast hebben we besloten geen eendaagse deals aan te bieden, maar deze met enkele dagen te verlengen. Dit geeft mensen de mogelijkheid om eerst na te denken over wat ze echt nodig hebben.
  • 3️⃣ Het aanbieden van kortingen op prepaid credit packs geeft mensen de kans om vandaag een pack te kopen en morgen tegen een nog lagere prijs duurzaam te rijden. Credits blijven 12 maanden geldig, dus kunnen gebruikte worden wanneer ze nodig zijn, in één keer of verspreid over meerdere ritten.
  • 4️⃣ Door onze Smart Days te steunen, steun je een lokaal bedrijf dat is opgericht door locals, voor locals. Wij begonnen alvast onze vrijdagen om te toveren tot Smart Fridays. Hoe? Viel het je al op dat het elke vrijdag #fridaysharingday is op onze sociale media kanalen? Nog niet? Volg ons dan  👉 hier 👈 . Op vrijdag delen we lokale restaurants, cafés, winkels maar ook initiatieven zoals lokale tips & tricks, lokale (online) sportsessies,… Dit jaar vinden we het meer dan ooit belangrijk om lokale bedrijven te ondersteunen in deze Covid-tijden. Door hun Instagram accounts te delen, geven we ze extra zichtbaarheid en presenteren we ze aan onze rode Poppy community. Hoe kiezen we ze? Dat is makkelijk: alles bij Poppy komt voort uit teamwerk. Of we nu dol zijn op een koffiehuisje of een Belgische kledingwinkel: iedereen kan steun betuigen aan een geliefde plek, een vriend of een bedrijf waar we in geloven!

Wil jij deel uitmaken van onze #fridaysharingday ? Mail ons: [email protected] 💌

En er is een kleine EXTRA💥

 

Door deel te nemen aan onze Poppy Smart Days maak je kans op een lokaal weekendje weg. Omdat 2020 draait om zelfzorg, willen we onze fantastische community bedanken voor de steun van de voorbije maanden. En wat is er mooier dan een weekend weg in ons mooie land? Een andere manier om lokale bedrijven te ondersteunen? JA, JA en JA! Er zullen verschillende winnaars zijn op 1/12 👀

Wil je meedoen met de Poppy Smart Days ? Schrijf je 👉hier 👈 in

Together, let’s make Friday smart again 🚀

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Jouw Poppy, jouw vrijheid
Registreer je nu

De Poppy zone werd uitgebreid 🗺

Jullie vroegen er massaal om, dus wij luisterden naar jullie 😃! Ontdek waar we momenteel een zone uitbreiding testen

2020, bedankt voor de lessen & opportuniteiten

Ontdek hoe wij door 2020 geraakten en wat er allemaal in dit bijzondere jaar gebeurde.

Onze 5 thuiswerktips 👩🏽‍💻

Ontdek hoe we bij Poppy erin slaagden om al thuiswerkend de magie, de fun en de efficiëntie erin te houden tijdens dit speciale jaar.