Rij met Poppy naar Brussels Airport ✈️

Geweldig nieuws! Je kan nu Poppy gebruiken om naar de luchthaven in Zaventem te gaan of terug naar huis te keren na je vlucht. Poppy heeft de beste parkeerplaatsen voor jou gereserveerd in P1, dus je hoeft je geen meer zorgen te maken dat je jouw vlucht mist.

Natuurlijk zal je wel vragen hebben over je transport met Poppy naar Brussels Airport. Zoals: hoeveel kost het, waar mag ik parkeren enzovoort. In deze blogpost bespreken we alles wat je moet weten. Doe dus je gordel aan en geniet van de rit/vlucht! 🛫

We weten dat de prijs voor jou het belangrijkste is, dus laten we daarmee beginnen.

Prijs 💶

Poppy rekent een extra kost aan voor jouw parkeersessie op de parking van Brussels Airport. Voor deze kleine extra kost, kan je wel genieten van de dichtstbijzijnde parking bij de vertrekhal: P1.

 • Heb je een wagen van of naar de zone in Antwerpen genomen? Dan betaal je 15 euro bovenop je rit.
 • Ben je van de zone in Brussel gekomen of ga je daar naartoe? Dan betaal je 10 euro bovenop je rit.

De extra kost is klein in vergelijking met andere transportmogelijkheden. Zeker wanneer je in groep reist, is Poppy een goedkoop alternatief om jouw vlucht te halen zonder je zorgen te maken om transport. Je hoeft je vrienden of familieleden niet meer lastig te vallen en geen andere oplossingen meer te zoeken!

Two Poppy's in Brussels Airport
Parkeer op een van de gele parkeerplaatsen voorbehouden voor deelwagens.

 

Hoe regel ik transport naar Brussels Airport? 🛫

Met een Poppy kan je in parking P1 parkeren. Die parking bevindt zich het dichtste bij de vertrekhal. Je geraakt er door deze instructies of de bovenstaande video te volgen:

 1. Neem een Poppy in de straten van Antwerpen of Brussel.
 2. Zodra je de luchthaven nadert, volg je de borden P1/P1 Front Parking.
 3. Je merkt gele borden met daarop ‘Carsharing Zone’. Volg ze tot verdieping 3 en ga dan naar P1 Fast Zone level 3.
 4. Scan de Interparking-kaart aan de terminal bij de ingang van de parking (je hoeft geen ticket te nemen of je kaart in de machine te steken). Je kan die kaart achter de zonneklep vinden. Vergeet de kaart achteraf niet terug te steken (je dient op weg naar jouw plaats twee keer te scannen).
 5. Parkeer op een van de gele parkeerplaatsen voorbehouden voor deelwagens aan het einde van de parking, dichtbij de deuren.

Zijn alle gele parkeerplaatsen bezet? Dan kan je eender welke parkeerplaats op dezelfde verdieping nemen. De gele parkeerplaatsen zijn het dichtst bij de luchthaven, dus gelieve daar te parkeren indien er plaats is.

Hoe geraak ik van de luchthaven naar mijn zone? 🛬

Interparking levels
Voor de liften, zie je het logo voor autodelen op verdieping 3 en de informatiebalie op het gelijkvloers.

 

Volg deze instructies om tot bij je wagen te geraken:

 1. Reserveer een Poppy-wagen met de app.
 2. Ga naar verdieping 3 van de parking P1 en volg dan de borden P1/P1 Front Parking.
 3. Vind jouw Poppy op een van de deelwagenplaatsen en open hem met de app. Je kan je bagage in de ruime koffer steken.
 4. Scan de Interparking-kaart aan de terminal bij de uitgang (op exact dezelfde manier als de ingang: geen ticket nodig en je hoeft je kaart ook niet in de lezer te steken). Vergeet de kaart niet terug achter de zonneklep te stoppen zodra je klaar bent (ook hier heb je de kaart tweemaal nodig).
 5. Parkeer eender waar je wil binnen de Poppy-zone van Antwerpen of Brussel.

De app zal de extra kost automatisch aan je rit toevoegen en jij hoeft je nergens zorgen over te maken! Ga rustig achteruit liggen, relax en geniet van jouw rit en je vlucht.

Wat als er geen Interparking-kaart is? 💳

Woman rings the intercom in Interparking
Bij elke slagboom vind je een knop om de helpdesk van Interparking te bellen.

 

Helaas zal er soms een wagen zijn zonder Interparking-kaart, of is die er wel, maar heeft de vorige gebruiker een ticket genomen in plaats van de kaart te scannen. Toch hoef jij je nergens zorgen om te maken. Ook hier hebben we een oplossing voor.

Bij elke slagboom vind je namelijk een knop om de helpdesk van Interparking te bellen. Indien je een ander probleem ondervindt, druk dan gewoon op de knop en schets kort de situatie. Zij helpen je graag verder.

 • Indien er een ticket en een Interparking-kaart in de wagen liggen, rijd dan naar de terminal aan de uitgang en bel aan de intercom. De medewerker zal je dan vragen om de laatste zes cijfers van de Interparking-kaart te geven om dan de bareel voor jouw open te doen.
 • Indien er geen Interparking-kaart aanwezig is, rijd je ook naar de terminal en geef je daar de nummerplaat van de wagen aan de medewerker. Ook in dit geval zal hij de slagboom voor je openen zodat je toch kan vertrekken.

Ben jij klaar voor dit nieuwe transportmiddel van en naar de luchthaven? Download de Poppy-app en let’s fly! 🛩

App Store download

Poppy on Play Store

Jouw Poppy, jouw vrijheid
Registreer je nu

Zoveel uur spendeer je in de file en andere straffe cijfers 😱

Antwerpen staat wereldwijd op de 94ste plaats wereldwijd qua file-impact. Het is daarmee de stad met de meeste file-impact in België. Brussel volgt op nummer twee.

Poppy is nu een complete mobiliteitsapp 📲

Het autodeelplatform Poppy is geëvolueerd naar een complete mobiliteitsapp. Je kan nu niet alleen wagens, maar ook elektrische scooters en elektrische steps delen via een en dezelfde app.

World Food Day: het belang van verantwoorde en duurzame ♻️

Vandaag - woensdag 16 oktober 2019 - is het Wereldvoedseldag (World Food Day). Een belangrijke dag die tot doel heeft het bewustzijn van de hongerproblematiek in de wereld te vergroten.