Poppy is in beweging voor de lokale gemeenschap

Ten gevolge van de maatregelen genomen om het COVID -19 virus te bestrijden, lanceert autodeelplatform Poppy initiatieven die gericht zijn op startups en op medische profielen. Poppy beschikt over 350 milieuvriendelijke wagens 🚗, 400 scooters 🛵 en biedt ook deelsteps 🛴 aan...

Ten gevolge van de maatregelen genomen om het COVID -19 virus te bestrijden, lanceert autodeelplatform Poppy initiatieven die gericht zijn op startups en op medische profielen.

Poppy beschikt over 350 milieuvriendelijke wagens 🚗, 400 scooters 🛵 en biedt ook deelsteps 🛴 aan in Brussels en Antwerpen. Het aanbod is divers, biedt dag en nacht bewegingsvrijheid en dat alles tegen een aantrekkelijk tarief. 💸 Poppy stelt haar creativiteit nu ten dienste van haar gebruikers door initiatieven te lanceren die de lokale gemeenschap kunnen helpen, zoals verder toegelicht door Laetitia Gutierrez, CMO van Poppy Mobility.

Supportingmedicals

Een van Poppy’s initiatieven richt zich op de medische wereld 👩‍⚕️👨‍⚕️

“Sinds 25 maart bieden we een mobiliteitsoplossing voor het medisch personeel die door omstandigheden niet op hun werkplek geraken. Het initiatief staat open voor artsen, verpleegkundigen en zorgassistenten. Het aanbod is volledig gratis zodat de gebruikers er kosteloos gebruik van kunnen maken. Surf gewoon naar poppy.be/supportingmedicals en bewijs dat u deel uitmaakt van het medisch personeel zodat u van het systeem kan genieten.”

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Jouw Poppy, jouw vrijheid
Registreer je nu

Rijd naar 🛩 Charleroi Airport met een Poppy Seat Ibiza 🛩

Je kan nu met een Poppy SEAT Ibiza naar de luchthaven van Charleroi rijden 🚗

Poppy is passie rood gekleurd, maar vooral een groen bedrijf!🍀

Ontdek de acties van Poppy om de impact op het milieu te minimaliseren !