Krijg met Poppy korting bij Ahooga Bike 🚲

Poppy en Ahooga Bike slaan de handen in elkaar. Door de fiets en de wagen te combineren gaan ze samen voor een meer multimodaal Antwerpen.

Poppy werkt vanaf nu samen met Ahooga Bike, een elektrischeplooifietsfabrikant uit Brussel. Samen met Ahooga willen we zo de multimodale mobiliteit in Antwerpen een duwtje in de rug geven. 🚶‍🛴🛵🚗🚂🚀🛸

Wat houdt dit nu juist voor jou in? Als jij een account hebt bij Poppy, krijg je een gratis kleuroptie ter waarde van 100 euro bij de aankoop van een fiets van Ahooga Bike. Er zijn liefst 215 (!) kleuren waaruit je kan kiezen. 🎨 Klik hier om je kortingscoupon te downloaden.

Andersom krijg je 30 minuten gratis rijtijd op Poppy indien je een elektrische plooifiets van Ahooga Bike aankoopt. Het is dus altijd een win-win-situatie! 🤩

Door gebruik te maken van zowel een deelwagen als een plooifiets krijgen mensen de kans om hun pendelgewoonten op een intelligente manier te veranderen. Poppy en Ahooga Bike zijn namelijk grote voorstanders van ‘Smart Cities’ of intelligente steden. 🤓

 

Onze CMO Moos Tits verwoordt het als volgt: ‘Een wagen staat niet alleen als vervoersmiddel. Best combineer je altijd verschillende vervoerswijzen. In een ideale wereld fiets je dan met je Ahooga Bike naar je Poppy-auto. Je rijdt met je wagen tot in de buurt van je bestemming en het laatste deel van het traject, bijvoorbeeld door een stadscentrum, leg je opnieuw met de fiets af.’ 🚲➡🚗➡🚲

Wil je graag korting op een Ahooga Bike, maar heb je nog geen account? Download dan nu onze app en registreer je gratis! 📲⬇ Ga dan met de volgende bon naar je Ahooga-winkel en geniet van de korting!

App Store download

Poppy on Play Store

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Jouw Poppy, jouw vrijheid
Registreer je nu

Poppy is CO2-neutraal 🍀

Poppy is groen! Naast milieuvriendelijke wagens heeft Poppy sinds zijn oprichting het CO2-neutral® label van het internationaal erkende CO2logic.

Ga met Poppy naar zee en krijg 1 uur gratis 🏝

Met de hittegolf waar België momenteel onder kreunt, heeft Poppy de perfecte oplossing. Ga met een Poppy naar de Belgische kust en wij geven je een uur gratis rijtijd voor je volgende rit.

Zó rijd je met een Poppy-scooter 🛵

Poppy heeft scooters! Het concept is hetzelfde als dat van onze wagens, maar dan met scooters. Hoe je precies met een scooter rijdt, lees je hier.