Ga met Poppy naar zee en krijg 1 uur gratis 🏝

Met de hittegolf waar BelgiΓ« momenteel onder kreunt, heeft Poppy de perfecte oplossing. Ga met een Poppy naar de Belgische kust en wij geven je een uur gratis rijtijd voor je volgende rit.

Het is puffen in dit warme weer. Waar kan je dan beter afkoelen dan aan de kust? Een frisse zeebries, samen met zee en strand, de perfecte combinatie. Poppy zal je rit naar de zee nu nog wat aangenamer maken. πŸ™ŒπŸ»

Sinds gisteren kampt BelgiΓ« officieel onder een hittegolf. Drie opeenvolgende dagen waarop het kwik 30 graden haalt, is uitzonderlijk in ons land en er wordt ook aangeraden om vanaf de middag tot 22 uur ’s avonds geen zware inspanningen te doen of te sporten. πŸƒπŸΌβ€β™€οΈ

Dan is er de perfecte oplossing! Een daguitstap (of twee) naar zee. 🌊 En Poppy wil je daar graag bij helpen! Neem een Audi A3 g-tron van Poppy naar de zee en je krijgt van ons een uur gratis rijtijd voor je volgende rit(ten). Wat moet je daarvoor doen? Lees eventjes verder. ⬇

Je uur gratis rijtijd claimen πŸ‘ŠπŸ»

Met een Poppy is je rit naar de Belgische kust ook nog eens comfortabel. Lekker de airco op, een afspeellijst van Poppy op Spotify door de speakers en je dag start goed. πŸ˜„Β Om je uur gratis rijtijd te claimen volg je gewoon deze stappen:

  1. Rij met een Poppy naar de Belgische kust, jij kiest zelf de bestemming! πŸš—
  2. Stuur een selfie of een fotootje van je Audi A3 g-tron Poppy en de nummerplaat naar [email protected] πŸ“Έ
  3. Geniet van je dag aan zee en kom veilig terug thuis πŸ‘‹πŸ»
  4. Wij storten een uur gratis rijtijd op je account πŸ’Έ

Veel plezier aan de zee. 😎

* Deze actie loopt tot 31/08/18.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Jouw Poppy, jouw vrijheid
Registreer je nu

ZΓ³ rijd je met een Poppy-scooter πŸ›΅

Poppy heeft scooters! Het concept is hetzelfde als dat van onze wagens, maar dan met scooters. Hoe je precies met een scooter rijdt, lees je hier.

De toekomst van mobiliteit is multimodaal πŸ›΄πŸš²πŸ›΅πŸš—πŸšŒπŸš‰

De impact van de digitale transformatie is op verschillende vlakken voelbaar in onze economie. Ook de mobiliteitssector kan er niet aan ontsnappen. Wie elke dag in de file staat, voelt aan dat we op de huidige manier niet meer verder kunnen.

Wat na een boete bij Poppy? 😒

Boetes krijgen vindt niemand leuk, maar helaas moeten we dit wel doorrekenen. Hoe dit juist in zijn werk gaat en wat jij kan doen om boetes te voorkomen, lees je hier.