Alles over Poppy 🚀

Alles over Poppy 🚀 Zones, prijzen, hoe het werkt... Ontdek hieronder alle functies, hoe onze rode voertuigen werken zodat je in alle vrijheid de weg op kunt... 🚗🛴 Nog geen Poppy gebruiker? Download de app hier

Poppy heeft geen geheimen voor jou! 👇

1. Poppy all-inclusive prijs 💰

Het comfort van een eigen auto zonder de beperkingen die erbij horen, met Poppy heeft u alles inbegrepen:

 • Gas. Je kan zelf tanken via de app en gratis credits verdienen (zie paragraaf 5)
 • Parkeren in Poppy zones. Ja, ook parkeren is gratis met Poppy. Zorg er gewoon voor dat je jouw wagen parkeert in een Poppy zone in Antwerpen, Brussel of Mechelen en wij zorgen voor de rest
 • Verzekering. Meer info nodig? Al de antwoorden 👉 hier
 • Het onderhoud van het voertuig. Ons team werkt 7 dagen/week om jou van voertuigen te voorzien in perfecte staat

Poppy werkt meteen vast tarief per minuut van 0,39€ en een ontgrendelingskost van 1€ voor elke rit.Wij bieden ook pasjes en abonnementen aan waarmee je voor een veel lagere prijs kan rijden, afhankelijk van je dagelijks of occasioneel gebruik. Een abonnement wordt elke maand automatisch verlengd, zonder enige verbintenis. Je kan dus op elk moment stoppen. Met deze passen kan je ook een voertuig nemen voor een duur van 1-2 of 3 dagen tegen een zeer voordelige prijs inclusief 200km per 24u. Ontdek hier alle voordelen

2. Hoe reserveer je een voertuig en hoe werkt het?

Poppy is beschikbaar in Brussel, Antwerpen, Gent en Mechelen en op de luchthavens van Zaventem, Charleroi en Antwerpen. Poppy heeft meer dan 750 auto's in free-floating in de verschillende zones en 2000 kick scooters in Antwerpen.


Om een Poppy te reserveren, open de app en selecteer een van de voertuigen bij jou in de buurt. Aarzel niet om ze te filteren op basis van je behoeften. Je hebt 15 minuten om bij je voertuig te komen. Niet genoeg tijd? Maak je geen zorgen, je kan je voertuig tot 24 uur van tevoren reserveren tegen een extra vergoeding. Als je klaar bent, loop je naar het Poppy-voertuig en open je het door op uw scherm te tikken, de app is je sleutel.


Met een kick scooter mag je de Poppy zone niet verlaten. Met een auto kan je door heel België reizen, maar het zal niet mogelijk zijn om je reis te beëindigen buiten een Poppy zone. Vergeet niet om de wagen terug te brengen naar een Poppy zone om je reis te beëindigen. Hou er rekening mee dat het verboden is om België te verlaten met onze wagens en om onze wagens te parkeren in een ondergrondse parking. Op de app vindt je verschillende parkeergarages waarmee wij partners zijn.

3. Pauzeer je rit en hou de wagen bij ⏸

Zowel binnen als buiten een zone kan je ervoor kiezen om je rit te pauzeren en zo de wagen bijhouden zolang je maar wilt. Stap gewoon uit, druk op de "PAUZE" knop en je betaalt 0,30€/min tot je opnieuw begint te rijden of tot je je rit beëindigt.
Let op: buiten een Poppy zone is het niet toegestaan je rit te beëindigen, dat betekent dat je rit automatisch in "PAUZE" modus wordt gezet als je stopt. Zodra de wagen is teruggekeerd naar een Poppy zone in Antwerpen, Brussel, Gent of Mechelen ben je in staat om je rit te beëindigen.

4. Poppy op de luchthavens ✈️

Poppy is beschikbaar op de luchthavens van Zaventem, Charleroi en Antwerpen. Poppy rekent een extra tarief voor parkeren op de luchthavens.
 🔁 Tarief is van toepassing voor het afzetten en/of ophalen van een Poppy op de luchthaven.

 • Luchthaven Brussel (Zaventem) : 15 euro
 • Luchthaven Antwerpen (Deurne) : 5 euro
 • Charleroi luchthaven : 30 euro

Meer informatie nodig over hoe de luchthaven te bereiken? Je kan alles hier vinden 

5. Poppy functies 🛠

Bekijk hieronder de functies die Poppy biedt om jou leven gemakkelijker te maken.

 • TANK EN KRIJG 15€ GRATIS CREDITS️ ⛽️
  Tijd om te tanken? Open je app en zoek het dichtstbijzijnde tankstation. Kies je pomp, tank en wij zorgen voor de rest. Geniet van je gratis credits. Meer info hier
 • NIEUWE RADAR FUNCTIE 📳
  Heb je een wagen later nodig maar zijn er geen beschikbaar in jou buurt? Dankzij onze radar wordt je onmiddellijk verwittigd wanneer er een auto aankomt in de zone die je hebt aangeduid. Je kan ook de optie "reserveren" selecteren om de wagen automatisch te laten reserveren wanneer er een in jouw zone arriveert!
 • VERLENGDE RESERVATIE ⏰
  Een belangrijke vergadering of iets gepland? Nu kan je jouw Poppy voertuig tot 24 uur op voorhand reserveren door de gewenste minuten of uren in te geven op de app.
 • VERZEKERING PLUS 📝
  Om zorgeloos van Poppy te genieten, kies je bij jouw volgende rit de optie "verzekering plus". In geval van een ongeval beperkt dit jouw eigen risico tot 750€ in plaats van de gebruikelijke 1500€.


  Nu ken jij ook alle kleine Poppy geheimen 🚀

Ik heb hulp nodig!