ACTIVITEIT IN APRIL ☀️

Het is eindelijk weer mooi weer, wilt u er van genieten met uw vrienden of familie?  We hebben net een lijst opgesteld met verschillende activiteiten om te doen waar jong en oud van zullen genieten! ☀️

Waarom Poppy gebruiken om er te komen? Ten eerste kunt u overal in België komen met onze voertuigen en bovendien zonder te betalen voor brandstof!  Dit is natuurlijk inbegrepen in de prijs! Ontdek al onze aanbiedingen en packs op onze applicatie 📱

Voor iOS 🍎: https://apple.co/32Q9yo4

Voor Android 🤖: https://bit.ly/32pBIpZ

 

👇 Ontdek hieronder de lijst en wie weet zal u het geluk hier in vinden 👇

 

🎢 Walibi Themapark:

Een To-Do in Belgie. Er zijn attracties voor zowel jong en oud. Zoekt u sensatie? Walibi heeft een indrukwekkende snelle achtbaan. Of zoekt u iets rustigers, dan kunt u terecht in de verschillende themazones van het park.

Buiten de Poppy zone, meer info over ons lagere dagtarief ️⬇

Boek hier uw ticket

 

🌳 Bokrijk:

Liefhebber van grote groene ruimtes en ontdekkingen? Het openluchtmuseum van Bokrijk is iets voor u! Zowel te voet als met de fiets kunt u leuke uitstapjes maken in een authentiek kader.  Op het programma: leuke musea en niet te missen activiteiten die u het leven van onze voorouders laten zien!

Buiten de Poppy zone, meer info over ons lagere dagtarief ️⬇

Alle info hier

🦁 Antwerpse Zoo:

Het mooie weer is terug en het is tijd om naar buiten te gaan! De dieren in de Zoo van Antwerpen doen dat ook! Ontdek ze in een uitzonderlijk kader dat alle leden van het gezin zal bevallen!

In de Poppy zone van Antwerpen ✅

Boek uw tickets hier

 
🖼️ Museum aan de Stroom:


Leer alles over de geschiedenis van Antwerpen in een prachtig gebouw dat op elke verdieping een ander deel van de geschiedenis van de stad samenbrengt. Als klap op de vuurpijl kunt u op de laatste verdieping van het gebouw genieten van een 360° panoramisch uitzicht over de stad!
In de Poppy zone van Antwerpen 
Meer info hier 

 

🍻 Bierwandeling Antwerpen:

Fan van bier en geschiedenis? Deze activiteit is voor u gemaakt! Leer meer over de geschiedenis van Antwerpen terwijl u stopt bij de beste cafés van de stad om van een biertje (of meer) te genieten.

In de Poppy zone van Antwerpen ✅

Alle info hier

 

⛪De Sint-Rombautskathedraal in Mechelen:


Gelegen in het hart van Mechelen. Deze kathedraal is indrukwekkend, zowel van buiten als van binnen. Ontdek haar geschiedenis en haar unieke sfeer in een uitzonderlijk kader.
In de Poppy zone van Mechelen ✅
Meer info hier

 

🍫 Choco story Museum Brussel:

De geschiedenis van de chocolade in België heeft voor de meest genieters geen geheimen meer. Van de ontdekking van de cacaobonen tot de verwerking tot praliné in de 20e eeuw, u zal geen enkele info missen. Op het programma: leuke activiteiten, uitzonderlijke settings en proeverijen, alles om uw smaakpapillen in verrukking te brengen.

In de Poppy zone van Brussel ✅

Vergeet niet uw ticket hier te reserveren

 

🏙️ Grote Markt:

Wandel door het centrum van Brussel en bewonder de uitzonderlijke architectuur van de Grote Markt en haar omgeving!  Tussen mooie gebouwen en historische plekken is deze plek altijd interessant om te bezoeken.

In de Poppy zone van Brussel ✅

Ontdek de verhaal hier

 🌍 Mini Europa:

Ontdek alle grootste monumenten van Europa in miniatuur- en outdoorversie. Reis door heel Europa in een prachtige tuin!

In de Poppy zone van Brussel ✅

Om door Europa te gaan is het hier

 

Zit uw hooft nu vol ideeën? Wacht dan niet langer en begin aan uw volgende avontuur met Poppy 🚀 Met z'n tweeën, met vrienden of met de familie, aan u de keuze!

Profiteer van ons dagtarief van 90€ voor nog meer plezier en comfort. Zo kunt u dezelfde auto houden en heeft u 200km inbegrepen voor 24u.

Vond u dit artikel leuk? Profiteer dan van de code: APRIL02 voor uw volgende reis 💪

 

 

 

Ik heb hulp nodig!