3 activiteiten om met een Poppy te doen 😁

Weet je niet wat te doen op een zaterdag? Geen probleem, Poppy helpt je uit de nood!

België bruist van de trekpleisters. De steden hebben we al in een andere blog opgesomd, vandaar deze blog over enkele leuke activiteiten die zich op nog geen uur van Antwerpen bevinden. Met een Poppy-wagen kan je makkelijk naar al die plaatsen gaan, zonder een enorm bedrag op te hoesten voor een taxi en uren te moeten wachten op het openbaar vervoer.

Bobbejaanland 🎢

Het avontuurlijke en plezante attractiepark Bobbejaanland in Lichtaart is een topbestemming om met vrienden en familie te bezoeken! Op de Diamond Themepark Awads 2017 kreeg Bobbejaanland van de vakjury liefst drie prijzen toebedeeld.

De attractie Sledge Hammer, een attractie die de inzittenden tot een duizelingwekkende hoogte van 42 meter in het rond zwiert, kreeg opnieuw de prijs ‘Meest Spectaculaire Attractie‘. Ook het ‘Beste Hallowoonfeestje‘ kan je in Bobbejaanland bezoeken, net als de ‘Beste Shows & Entertainment‘. Van Antwerpen ben je op drie kwartier in ’t Plezantste Land!

Carré 🥳

Wil je niet enkel een topdag, maar ook een topnacht? Op minder dan een halfuur rijden van Antwerpen kan je in Willebroek de discotheek Carré bezoeken. Menig BV mengt zich in de Carré onder het gewone volk om er het beste van zichzelf te geven op de dansvloer. Het is een van de bekendste discotheken van België en ligt met een Poppy binnen handbereik. Maar, don’t drink and drive, hé!

Technopolis 🖲

Ten slotte is er ook voor onze wetenschapsvrienden een ideale bestemming met een Poppy-wagen. In Mechelen, op 25 minuten van Antwerpen, vind je het ‘doe-centrum’ Technopolis.

Je kan er experimenteren en de wetenschap ontdekken op meer dan 350 permanente interactieve opstellingen. Naast die permanente ervaringen, zijn er ook vaak wetenschapsshows en is er een jaarlijkse thematentoonstelling. Tevens zijn er al enkele wereldrecords gebroken in Technopolis, zoals de ‘Hoogste Olifantentandpastafontein’.

Wil je Antwerpen zelf ontdekken? Ook dit is super gemakkelijk, maar dan met een Poppy-scooter. Moet je een grotere afstand afleggen? Neem dan een wagen. In Antwerpen parkeer je namelijk volledig gratis in het openbaar en kan je bijgevolg in- en uitstappen waar je maar wil.

Zin om erop uit te trekken? Download dan de Poppy-app.

App Store download

Poppy on Play Store

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Jouw Poppy, jouw vrijheid
Registreer je nu

4 shared mobility trends die alomtegenwoordig zijn 📈

Sharing is caring. De homo sapiens maakte er een spel van om zoveel mogelijk te hebben, maar voor de homo futuralis is delen het nieuwe hebben.