Blog

Maak je zakelijk account aan bij Poppy 💼

Sinds begin augustus 2018 is het mogelijk om jouw bedrijf te registreren bij Poppy. Dit betekent dat de ritten van jou en je collega’s op je bedrijf gefactureerd worden.

Parkeren in Antwerpen: hier vind je (bijna) altijd parkeerplaats 🅿️

Parkeren in Antwerpen kan vaak frustrerend zijn. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de plaatsen waar jij het makkelijkst je Poppy-wagen kan achterlaten.

De 5 beste films van oktober 2018 🎬

Oktober is filmmaand bij Poppy! Daarom zetten wij de vijf beste films voor jou even op een rijtje.

Gezichten van Poppy: Nick Van den Eynde 👔

In 'Gezichten van Poppy' laten we je elke maand beter kennismaken met een Poppy-teamlid. Deze maand is het de beurt van onze Fleet Manager, Nick Van den Eynde.

Wat na een boete bij Poppy? 😢

Boetes krijgen vindt niemand leuk, maar helaas moeten we dit wel doorrekenen. Hoe dit juist in zijn werk gaat en wat jij kan doen om boetes te voorkomen, lees je hier.

Verhalen achter het stuur: Fons De Lie 👴🏻

In 'Verhalen achter het stuur' geven we je een blik in het leven van een Poppy-gebruiker. In oktober is het de beurt aan Fons De Lie.

De perfecte scooterrit door Antwerpen 😌

Van terrasjes doen op het Zuid tot shoppen op de Meir. Wij hebben alvast een super toffe scooterrit voor jou gepland.

De toekomst van mobiliteit is multimodaal 🛴🚲🛵🚗🚌🚉

De impact van de digitale transformatie is op verschillende vlakken voelbaar in onze economie. Ook de mobiliteitssector kan er niet aan ontsnappen. Wie elke dag in de file staat, voelt aan dat we op de huidige manier niet meer verder kunnen.

Ontdek de 5 gezelligste koffiebars van Antwerpen met Poppy ☕️

De keuzes aan koffiebars in Antwerpen zijn legio. Gelukkig heeft Poppy de vijf leukste koffiebars voor jou uitgekozen. Pluspunt: ze zijn allemaal makkelijk te bereiken met een van onze Poppy-scooters!

Zó rijd je met een Poppy-scooter 🛵

Poppy heeft scooters! Het concept is hetzelfde als dat van onze wagens, maar dan met scooters. Hoe je precies met een scooter rijdt, lees je hier!

Ga met Poppy naar zee en krijg 1 uur gratis 🏝

Met de hittegolf waar België momenteel onder kreunt, heeft Poppy de perfecte oplossing. Ga met een Poppy naar de Belgische kust en wij geven je een uur gratis rijtijd voor je volgende rit.

Gezichten van Poppy: Dorien Deleyn 😄

In 'Gezichten van Poppy' laten we je elke maand beter kennismaken met een Poppy-teamlid. Deze maand is het de beurt van onze Happiness Officer, Dorien Deleyn.

De ultieme Poppy-tipgids 💡

Met deze tips word jij een echte Poppy-expert. Ken jij alle tips al?

Kom met Poppy in festivalsfeer 🎉

De festivalzomer ziet er weer top uit! Op welke festivals zal jij deze zomer volledig uit de bol gaan?

WK-gekte bij Poppy: hier kijk je op groot scherm ⚽️

De Rode Duivels strijden voor eremetaal in Rusland, maar waar ga jij het WK voetbal volgen? Wij lijsten de leukste plekken op!

Verhalen achter het stuur: Carlien Cavens 🧘🏽‍♀️

In 'Verhalen achter het stuur' geven we je elke maand een blik in het leven van een Poppy-gebruiker. Deze maand is het de beurt van Carlien Cavens.

Poppy is CO2-neutraal 🍀

Poppy is groen! Naast milieuvriendelijke wagens heeft Poppy sinds zijn oprichting het CO2-neutral® label van het internationaal erkende CO2logic.

Krijg met Poppy korting bij Ahooga Bike 🚲

Poppy en Ahooga Bike slaan de handen in elkaar. Door de fiets en de wagen te combineren gaan ze samen voor een meer multimodaal Antwerpen.

Zó parkeer je in Interparking Meir 👀

Sinds 1 mei 2018 kan je met een Poppy ook gratis parkeren in Interparking Meir. Waar je precies dient te parkeren en hoe het werkt, lees je hier!

5 tips voor veiliger verkeer ⛑

Poppy en Responsible Young Drivers organiseren de veiligheidsweek. Daarom hebben we voor jou vijf tips opgelijst die je helpen veiliger te rijden.

De 6 mooiste bestemmingen in België 🏞

In België bruist het van de mooie steden en omdat ons land relatief klein is, zijn ze allemaal makkelijk bereikbaar met een Poppy. Ben je klaar om toerist in eigen land te spelen? Instagram will love it!

Poppy lanceert Spotify-playlists 🔊

De wagen in, muziek aan! Zo denken veel mensen wanneer ze hun wagen instappen. Daarom heeft Poppy speciaal voor jou Spotify-playlists aangemaakt. Ontdek ze hier!

Poppy voert nieuwe veiligheidsmaatregelen in 🚗

Poppy is een groot succes! Jammer genoeg wordt er ook sporadisch onverantwoord en onveilig gereden met onze wagens. Om dit tegen te gaan, hebben we een een aantal nieuwe veiligheidsmaatregelen ingevoerd. Zo bouwen we samen aan een betere en veiligere stad.

Hoe laad je een Volkswagen e-Golf op? ⚡️

De e-Golf is een volledig elektrische wagen. Je laadt hem niet op zoals een benzine- of dieselwagen in een tankstation, maar wel door hem op te laden aan een laadpaal. Hoe dat werkt? Je ziet en leest het hier!

Met een Volkswagen e-Golf rijden? Simpel! 😄

De e-Golf is een volledig elektrische wagen met een automatische versnellingsbak. De kans is groot dat je hier nog geen ervaring mee hebt. Moeilijk is het niet, maar je moet wel weten hoe het werkt. Met deze tips en tricks lukt het je ongetwijfeld!

Hoe begin je aan Poppy? 🤔

Het nieuwe carsharingplatform Poppy is gelanceerd! Vanaf nu kan je de mobiele applicatie downloaden en meteen jouw eerste rit starten. Je hebt keuze uit 350 milieuvriendelijke wagens verspreid over Antwerpen. Hoe je begint? Je leest het hier!

Jouw Poppy, jouw vrijheid
Registreer je nu